Referencer

Linda Petersen Psykotraumatolog RITS®

Jeg har erfaring med Angst, Arbejdsrelateret stress, Arbejdsulykker, Belastningsreaktioner, Blufærdighedskrænkelse, Boligtab, Borderline, Canser, Depressioner, Dødfundne, Dødsulykker, Forældreret, Fyring, Genoplivningsforsøg, Incest, Kærestesorg, Livstruende sygdom, Mishandling, Mobning, Omsorgssvigt, Overgreb, Personlighedsforstyrrelser, PTSD, Pårørende til alvorligt psykisk syge med misbrug/afhængighed, Pårørende til person ramt af invaliderende sygdom, Pårørende ved dødsfald, Røveri, Selvmordsforsøg, Selvskade, Selvværdsproblemer, Sexuelt misbrug, Skilsmisse, Skyldproblematik, Sorg og tab, Stress, Stresshåndtering, Sygdomsproblematik, Tab af barn, Tab af nærtstående, Tidligere udsendte soldater, Trafik- og ulykkesofre, Trivselsproblemer, Trusler, Ulykker med fare for tab af liv/førlighed, Utroskab, Vold -fysisk og psykisk, Voldtægtsofre.

Udtalelser fra tidligere klienter


Mand 47 år: "Kan varmt anbefale Kurs mod livet. Har personligt fået rigtig god hjælp til at komme vidre i livet Har været gået helt ned med stress og har fået værktøjer at arbejde med.

Så tøv ikke med at kontakte Kurs mod Livet, hvis du eller nogle som står dig nær har brug for hjælp."


Kvinde 45 år: "Når man kommer i pludselig krise, føles det som om tiden går i slowmotion og logisk tænkning bliver utopi. Da min familie og jeg kom i sådan en situation, vidste jeg at hurtig krisehjælp var Alfa Omega for vores fremtid, og jeg brugte mine sidste kræfter på at kontakte Linda for krisehjælp. Vi er hende evig taknemmelig for den hurtige hjælp hun ydede os, og vi følte os hurtigt klædt på til at tænke klart igen."

Kvinde 39 år: "Linda stillede alle de spørgsmål, som ingen andre tænkte på kunne have afgørende effekt. Bevares - de gjorde ondt - men det var dét der skulle til. At blive konfronteret med alt det smertefulde er hårdt, men i løbet af samtalen blev der løsnet op, så lyset for enden af tunnelen ikke syntes så fjern alligevel."


Kvinde 35 år: "I forbindelse med min skilsmisse, hjalp Linda mig med at håndtere de angstanfald, jeg oplevede. Hun var en virkelig stor hjælp og støtte gennem hele forløbet og gav mig nogle effektive redskaber, som jeg siden har haft stor glæde af."


Mand 35 år: "Jeg var meget i tvivl om hvad der i mit job gav mig værdi og endnu mere hvorfor jeg aldrig kunne holde fri. Linda hev op i mig og fik mig ind til kernen: At jeg havde en chef der forlangte at jeg  altid arbejdede, uden tidsbegrænsning og uden at få fri andre dage. Modsat mig selv som person som sætter sin fritid/frihed højt. Det resultede i nyt job, efter at have talt med chefen om andre muligheder".


Mand 44 år: "Linda lytter og giver gode råd og ved at give en værktøjer igennem samtalerne. Får hun en op ad det "sorte hul". Hun får lettet "tankemyldret" og med tiden samlet brikkerne til et helt menneske igen".


Kvinde 21 år: "Jeg er blevet meget mere glad, kan bedre sove, og overskue at være sammen med andre og mange mennesker."


Kvinde 46 år: "Linda har altid haft tid til at lytte, hvis det hele er ved at brænde på. Har altid et godt råd, som både kan hjælpe voksne, men også børn. Hun har altid været vores faste støtte. Og kan få min mand til at se nogle ting, som jeg havde sagt, men han ikke kunne se".


Mand 32 år: "RITS-samtalerne med Linda, har været alt afgørende for mig, og har hjulpet mig til at få bearbejdet ting som bare var blevet skubbet til side og havde hobet sig op. Hun fik mig op af det hul jeg var havnet i. Jeg er meget taknemmelig og ville ønske at jeg havde taget kontakt noget før."


Mand 21 år: "Jeg var ikke meget værd da jeg mødte Linda første gang og følte at jeg havde mistet alt. Men blev hurtigt mere glad og åben og mere stærk og sikker på mig selv. Jeg begyndte at spise fornuftigt igen og tænker meget mere på mig selv før jeg kaster mig ud i noget. Analysemodellerne gav mig en god viden og overblik over hvorfor jeg har regeret så kraftigt som jeg gjorde."


Mand 41 år: "Efter en 180 grader kursændring i mit liv efter en arbejdsskade, vidste jeg hverken op eller ned. Jeg kunne ikke arbejde, jeg syntes ikke jeg kunne være der for mine børn, havde ulidelige smerter, jeg kunne intet. Alt det jeg havde arbejdet for i mit liv var pludseligt pist væk. Tingene var ved at gå rigtig galt, og mørket bredte sig hastigt omkring mig. I dag er jeg tit glad, nyder og sætter stor pris på mange af de ting, jeg før tog for givet. Jeg har lært at se lys i de små ting, læse mig selv og meget mere. Jeg har ingen ide om hvor jeg ville være i dag, hvis ikke jeg havde fået kontakt til Linda. Måske jeg ikke havde været her, bedste fald nok indlagt, ved det ikke. Kun at jeg ville være langt fra hvor jeg er i dag og omgivet af mørke. Tak for de mange små lys du har været med til at tænde for mig og hjælpe mig tilbage til livet."


Kvinde 39 år: "Linda er super dygtig til at spørge ind til kernen i problemet, hun stiller ”de grimme” spørgsmål på en super fed måde og som gør at man som person bliver nød til at se og gennemgå mareridtet. Selvfølgelig med Linda lige ved siden af, som jo er en super dygtig professionel coach. Det betød for mig, at jeg kom styrket ud af forløbet, og har kunnet få ryddet op i min emotionelle rygsæk, som jeg har slæbt rundt på lige siden min barndom. Det har styrket mig, min relation til min mand og især min familie."


Mand 31 år: "Lindas viden og uddannelse har hjulpet mig igennem en uventet svær tid. Der startede med 2 angstanfald, hvor jeg søgte skadestue og blev anbefalet at søge psykisk hjælp for at bearbejde mit traume. Jeg var ikke i tvivl om hvor jeg skulle finde den hjælp. Under 3 gode samtaler fik hun virkelig åbnet op for posen som kun en professionel og ikke et familiemedlem kan gøre.  Det har hjulpet mig videre i livet og jeg er ligesom blevet renset psykisk og lider ikke af flere angstanfald. Jeg har fået ro i sjælen og kroppen ved brug af hendes hjælp og selv om vi var færdige med samtalerne kontaktede hun mig flere gange for at høre hvordan jeg havde det -super dejligt! Jeg vil med glæde give hende mine bedste anbefalinger, både udenfor og indenfor Beredskabet!"


Kvinde 33 år: "Efter gennem flere år at have prøvet forskellige psykologer og terapeuter, har Linda gjort en mærkbar forskel. Det engagement, omsorg og fleksibilitet hun udviser er ikke set før.

Hun har været skyld i at min eksmand og jeg har haft en "lykkelig" skilsmisse."

Kurs mod Livet

v./ Linda Petersen

2650 Hvidovre

Mob. 2023 7372

mail@kursmodlivet.dk


Copyright © 2019